reede, 11. september 2020

Tõsielusarjadest

Kas te teate, misasi on RHONY? :D

See on midagi, mille teadmine on piinlik! :D

Tegemist on tõelise rämps-televisiooniga, nimelt tõsielusarjaga The Real Housewives Of New York City. Kui ma ei viitsi midagi teha, isegi mitte arvutist filme vaadata, siis panen selle mõnikord vaikselt taustaks mängima - mis pole eriti nutikas valik..., ma arvan, et ka tõsielusarjade hulgas on paremaid, aga neid ma ilmselt tahaksin vaadata, mitte et nad kusagil taustal piniseksid. 

Mõtlesin, et see on saade, millest pole küll mitte midagi õppida, aga isegi on! Nimelt seda, kui mõttetu ja võimatu on püüda ära leppida inimesega, kes sulle tõesti üldse ei meeldi :D, sest nende naiste leppimiskatsetest ja kõige südamelt ära rääkimisest/õhu klaarimisest tuleb 90% juhtudest veelgi suurem tüli kui algne üldse oligi, sest tüli sai alguse peo käigus suust lipsanud õelusest, kuid kui hakata seletama, mis mõtted-arvamused selle taga on, tuleb välja, et see polnudki ainult pahas tujus tehtud viga, vaid seda toetab terve hunnik ka kainena kaasas kantavaid madalaid arvamusi ja kriitikat. Ja muidugi ei taha keegi seda kuulda. Parem on jääda selle juurde, et "Ma ütlesin sulle halvasti ja ma poleks pidanud niimoodi ütlema." Kõik, mis sellele lisandub, saab olema solvav. Ainus võimalus hea nägu säilitada on mitte suhelda inimestega, kellest me lugu ei pea, aga siis poleks selles sarjas üldse midagi vaadata :D Siiski, ma olen mõelnud, et äkki seda vaatavad borderline isiksushäirega inimesed, kellel on teinekord vaja endale tõestada, et nad pole kõige ebastabiilsemad, hüsteerilisemad ja agressiivsemad inimesed maa peal, nagu neile vast vahel öeldakse. Või ka alkohoolikud, kellele öeldakse, et see on absurdne, kui palju nad pidudel joovad ja kui palju lollusi suust välja ajavad :D Suurim osa RHONY tegelastest ületab oma käitumisega kõvasti seda, mida meie viimaseks piiriks peame.



Real Housewives of New York Recap: War And P.O.S. - Reality Tea


RHONY Recap: Ramona Singer Rips Sonja Morgan's Sex Life, Bethenny Frankel  Tells Her To 'Shut Up' And More Sonja Slams! | OK! Magazine


Bethenny Frankel 'yelled at' Sunny Hostin's son on a beach holiday in the  Hamptons | Daily Mail Online

RHONY: Did Bethenny Frankel Sleep Her Way to the Top? (Season 9, Episode  10) | Bravo - YouTube


Gibson Johns on Twitter: "What are they yelling and who are they yelling it  at? Wrong answers only. #RHONY… "


Hullumaja! 😆

Aga minu teada jookseb sellest 12. hooaeg, järelikult vaatajaid on 🤷


Püüdsin meenutada, mis tõsielusarjad mulle päriselt meeldivad, aga praegu tulevad meelde ainult Love After Lockup, kus on varem mitte kohtunud paarikesed, kellest üks on vanglas ja teine ootab tema vabanemist ja ühise elu algust, ning 90 Day Fiancé, kus samamoodi paarikestel varasemat kohtumist pole - üks on ameeriklane ja ta on leidnud endale paarilise kusagilt arengumaalt. Mõlemal juhul on huvitav vaadata, kuidas kooselu tegelikkus ja ka füüsiline sobivus kipub tugevalt erinema sellest, mida kirjade või telefonikõnede põhjal eeldati/loodeti. Mõlemas sarjas on sugulased ja sõbrad väga kahtlustavad ja kriitilised vanglast või arengumaalt pärit suhtepoole motiivide osas ... Vanglasarja puhul on neil reeglina õigus, ma tean kahe hooaja kohta ainult üht paari, kes tegelikult kokku jäi, teiste suhe oli täielik katastroof ja igale vaatajale selge juba nendest intervjuudest, mida osalistega enne kohtumist tehakse. Ei mingit šanssi! No way! Kaugelt maalt pärit kihlatute puhul on abiellunud ja suhtesse jäänud paaride osakaal suurem ja sugulased võivad murelikud ja kahtlustavad olla, kuid on paare, mille puhul televaataja näeb, et 'asumaa asukas' pole seal Rohelise Kaardi või Ameerika Unistuse pärast, vaid ta tõesti soovib suhet just selle inimesega ega otsi 'lävepakku'.


Aga tore, et selliseid ... ajusurma-sarju ka on nendeks päevadeks, mil isegi hingata ei viitsi - õnneks toimub see omapoolse pingutuseta :)

Tegelikult ma viitsisin täna hommikul kell 6 tõusta ning meie külalisele kohvi ja omletti teha (külaline pidi kell 8 hommikul teises maakonnas koolis olema), nii et mul pole enda kohta öelda ühtegi halba sõna, kui ma täna ka midagi muud ei tee, kui voodipesud pessu panen ja lõunaks eilset toitu kuumutan :)

Musi! :)

Kommentaare ei ole: