kolmapäev, 29. juuni 2016

Tervitused Lemuuriast :)

Veel veidi kirjeldusi meie planeedil elavatest teiste dimensioonide rassidest, pärit Aurelia Louise Jonesi raamatust "Telos. I raamat: Uue Lemuuria ilmutusi". Aurelia on selle info saanud "kanaldamise" teel. Ma olen alati mõelnud, et inimesed, kes räägivad isikustunud inglite, teiste dimensioonide olendite ja maaväliste olenditega, on inimesed, kes on enda jaoks vaimsel teel toppama jäänud. On kogetud õnne, on oma nägemust õigest eluviisist ja oma saavutusi jagatud, esitatud taotlusi hinge ülendamiseks, kuid siis ei juhtu justkui enam midagi. Aga see peab ju kusagile välja viima, eks? Ja siis tulevadki ükssarvikud ja muud kõrgemad nähtamatud olendid mängu.
Aga kes teab? :)
Ma usun küll, et on vaevlevaid vaime maa peal ja miks mitte ka kõrgema teadvuse raskesti tajutavaid kogumeid, kuid kas nad on olemas persoonidena, kes meil sabas käivad ja tahavad meile kinkida punast jalgratast, mida me soovime, kuid pole taibanud oma kaitseinglilt küsida? Mina ei tea. Mina elan ikka sellelsamal kolmanda dimensiooni tihedusel ja pole kedagi näinud :)
Aga ehk ka näen kunagi.
Siis räägin kindlasti teile ka :D


Ma loodan, et ma ei pea hoiatama, et edasine jutt on eelkõige maagia ja muinasjutuarmastajatele :)


Maa all on mitu tasandit. Telose linnas elab umbes 1,5 miljonit lemuurlast, kelle kodud ja ühiskondlikud hooned on suurelt osalt esimesel tasandil. Teisel on koolid ja tootmishooned. Ma pole veel aru saanud, mida nad toodavad, sest näiteks majad kujustavad nad endale miskist kristallilisest, inimsilmale nähtamatust materjalist. Nagu kõik teavad, on kogu mateeria, kui seda üha väiksemateks üksusteks lahutama hakata, lihtsalt energia. Mateeria on lihtsalt väga tihe energia. Lemuurlaste kehad ja majad on aga nii peenest energiast, et meie seda ei näe. Maja ettekujutlusest ilmsiks saamine võtab meie ajas umbes pool tundi, see on tugevat keskendumist nõudev töö, kuigi 'vigu' saab ka parandada.

Teisel tasandil on koolid, kus käivad nii lapsed kui täiskasvanud. Ka seal elab lemuurlasi.

Kolmandal tasandil on hüdropoonilised aiad, kus 2,8 hektaril kasvatatakse kogu Teloses vajaminev toit. Lemuurlased tahket toitu palju ei vaja, pealegi pole ka nende puuviljad nii tihedad kui meie omad. Inimene nimetaks neid toitusid pigem eeterlikeks. Saaki saab kogu aeg. Toidu kasvatamiseks on vaja väheke mulda, palju mineraaliderikast vett ja suur osa on valguse ja armastuse energial :)

Neljandal tasandil on veel aiamaid, tootmisüksusi (mul tekib ikka küsimus, mida nad toodavad - kas on midagi, mida nad kujustada ei saa?) ja suured tiikidega pargid.

Viiendal tasandil on 'loomaaed'. Kõik loomad on taimtoidulised ja elavad nagu paradiisiaias - kitsetall magab lõvi kaisus.

Kas tasandid lähevad kõrgemale või allapoole - sellest ma aru ei saanud.

Aga nüüdseks on Telose elanikud saanud surematuse. Nad ei vanane - näevad välja nagu 20-40-aastased, nagu soovivad. Kui nad tunnevad, et aeg on liikuda teise olemise tasandile või kõrgemasse dimensiooni võtavad nad oma keha kaasa.


Ma ei saanud päris täpselt aru, kui sügaval või kõrgel geograafiliselt need linnad siis asuvad, aga igatahes ühendavad neid tunnelid. Maa sisemuses elab mitmeid teisigi tsivilisatsioone, ka Atlantiselt pärit olendeid. Nõukogu koosolekutel osalevad paljude erinevate tsivilisatsioonide esindajad, näiteks hüperborealased, kellest suurem osa lahkus maalt juba 40 000 aastat tagasi. Kesk- ja Sise-Maal elavad tsivilisatsioonid on siia paljude ajastute eest tulnud teistest maailmadest ja universumitest, mõned neist on säilitanud mõningase füüsilisuse, kuid kõik nad eksisteerivad viiendal või kõrgematel sagedustel.


Kuulus Shambala oli kunagi füüsiline paik, aga enam mitte. See on 'kolinud' viienda, kuuenda ja seitsmenda dimensiooni võnkesagedusele, "kuid eksisteerib endiselt ka eetertasandil". (Ma ei tea, mida see jutumärkides osa tähendab.)


Lemuurlased lohutavad meid, et meie areng on kiirelt käima läinud ja aeglasemaks see enam ei jää, peagi saame ühineda oma õdede-vendadega Lemuuriast ja jagada nendega rõõmuleiba ;)

Meie maapealne armastuse ja kaastundlikkuse tase on hetkel (aastal 2004 ilmus see raamat) 65% vajalikust, et lemuurlased saaksid meiega ühineda. Paljud neist kavatsevad elama hakata maa peal, inimeste keskel. Paraku peavad selleks ka inimesed tõusma viienda dimensiooni teadvustasandile - ja mõned juba on tõusnud. Nemad ka näevad lemuurlasi. Saja aasta pärast pole Maa peal enam kohta inimestele, kes ei ülene hingelt. Neil olevat mitmeid võimalusi, millest raamatus ei räägita või veel (olen 58. leheküljel) pole räägitud.

Lemuurlastel on oma keel, mis pärineb meie galaktika üldkeelest nimega solara maru. Ka sanskriti, heebrea ja ka egiptuse keel on selle keele mõjutustega. Kuid kuna Telos asub USA Shasta mäe all, õpitakse seal ka inglise keelt ja
- wait for it -
jälgitakse mõningaid Ameerika telesaateid :), eriti meelsasti vaatavad nende lapsed multifilme :D

Neil on ka arvutid, mis töötavad aminohapete ehk elusenergia baasil. Need arvutid on ühendatud ka Akaši kroonikatega. (Siin pole selgitatud, mis on Akaši kroonikad, kuid ma olen niimoodi aru saanud, et Akaši kroonikates on kirjas kõik teadmised kõikide universumite kohta ja kõikide olendite kõikide elude kõik võimalikud arengud. Kas keegi tahab täpsustada või lisada?)
Pärast kooli lõpetamist 18 aastasena peab iga noor inimene millalgi kaks aastat veetma nende kosmoselaevastikus teenides. UFOd, mida inimesed märkavad, pole pärit mitte teistest universumitest, vaid maa sees elavate tsivilisatsioonide laevastikest.
Käiakse ka sobival tööl, 20 tundi nädalas. Kõik toimub rahulikult, kiirustamata, sõbralikult, teisi teenides.


---
Üks meie peretuttav hakkas kunagi Jehoova tunnistajaks ja jagas meilegi ohtrasti ajakirju nimega "Vahitorn". Siinkirjeldatu sarnaneb kangesti sellega, mida sealsetel piltidel kujutati - kõik on noored ja terved ning elavad sellisena igavesti, kõik on sõbrad ja taimtoidulised. Ainult tehnoloogiat on rohkem kui paradiisiaia piltidel "Vahitornides"... Inimesed soovivad olla paremad, kui nad on ja neil on ilmselt vaja positiivset ettekuulutust. See on armas! :) Parem kui kogu aeg kõike kiruda ja helgesse homsesse mitte uskuda.
---



Armastus ja abielu Teloses
Lemuurlased tunnevad kahte tüüpi abielu.
Nn siduvas abielus ei saada lapsi ja seda abielu on võimalik lahutada kohe, kui need kaks inimest enam teineteist õnnelikuks ei tee.
Pühendunud abielus ollakse esmalt koos mõnisada aastat ja kui on kindel, et need kaks hinge on teineteisele pühendunud (kaksikleek), võivad nad teha templis taotluse lapse saamiseks. Lapsi võib saada 1-3 ja neisse suhtutakse väga suure pühendumuse ja armastusega, laps valitakse hingede seast, kes soovivad siin sündida. Kuna vanemad on juba nii kaua kahekesi koos olnud, on nende vajadused kahekesi seiklemiseks rahuldatud. Lapse sünni järel veedavad mõlemad vanemad lapsega kaks aastat järjest 24/7 koos. Need abielud kestavad kuni mujale planeedile või teise dimensiooni edasi liikumiseni ja isegi sinna minnakse mõnikord koos. Mitte kunagi ei esine soovimatuid rasedusi, pole orbusid ega hüljatud lapsi. Laste saamine pole paari omavaheline asi ja vanemaid koolitatakse enne, kui nad tohivad lapse saada. Paistab, et ka lemuurlased ei sünni lõputult tarkade ja osavatena :)


No vaat, olen nüüd 80. leheküljel.
Loodan, et nautisite seda väikest pilguheitu :)
Mwahh! :)

Kommentaare ei ole: