kolmapäev, 23. november 2011

***

Ma olen viimasel ajal jälle kusagile enda pea tühjusesse ära eksinud...
... ehk hakkan nüüd tasapisi jälle 'kontakti saama'.

*

Ega midagi väga põnevat tehtud olegi, mida jagada või jäädvustada.
Olen vaikselt istunud, pole mõelnud ega hinganudki :)

Natuke on tulnud šopata, sest Väikese Tüdruku suur jalg tahtis uusi saapaid.
Õnneks leidsime nr 37 saapad sel aastal veel laste-valikust - naistesaapad on ju siiski palju kallimad, meie saime 57 euroga. Sellised:





Ka mitte just kõige odavamad... aga ma pole kunagi julgenud selliseid pakse kummik-saapaid osta - äkki lähevad -20 kraadiga lõhki?! Parem ikka mingi vett mitteimav nahk-värk. Ja veel - toppisin oma jala sinna nalja pärast sisse, kui ükskord õue minema hakkasin, ja selgus, et mullegi lähevad nad lahedalt jalga :D... Nii et kui lapsele väikseks jäävad, saan omale üle tont teab kui pika aja esimesed madala kontsaga talvesaapad, millega kõige jäisematel päevadel jääl paterdada. Win! :)


Kõige odavamaid susse ka enam ei osta - neil kulub see karvane osa nii ruttu viledaks ja siis ei püsi suss enam jalas, mistõttu edasiliikumine on kentsakas ja küllap kõnnakut kahjustav. Valisime hoopis veel odavamad kumminaksudega sokid - need peaksid kõnnaku mõttes küll ok olema.

Ka ostsime järjekordse kingituse järjekordsele sünnipäevalapsele: kutsu ja kommikarp.
Väike Tüdruk valis seekord, mina olin oma teadmatuse kesta sees.


Väike Tüdruk on aga tubli, nagu ikka. Sai paar suurt kontrolltööd kätte märkusega '' 5+ Väga tubli!'' Kellesse see laps küll läinud on?


*

Väga sobimatult (või hoopis sobivalt) kerkis neil päevil üles midagi, mis mind mu mullist välja raputada tahtis, aga sellest vast homme...

Kingitus:

Kommentaare ei ole: