kolmapäev, 19. oktoober 2011

Yay!

Täna siis oligi Väikese Tüdruku sünnipäev.

Just lõpetasime "Detektiiv Lotte" vaatamise kingituseks saadud DVD'lt :)

Nagu olin lubanud, äratasin ta juba 6.15 lastešampusega ja avasin selle täpselt nii nagu soovisin - muljetavaldava plopsu ja uhke aurujoaga, aga ühtegi loiku tegemata!!! :D
Arvan, et peaksin shampusepudelite avamisest endale karjääri kujundama :D

Rafaellod pistsime juba varem kinni, aga õnneks oli meil veel šokolaadikommikarpe.
Hommikust karpi hoiab lahti üks kingituseks saadud raamatutest...












Tänase erilise päeva puhul jalutasin lapsega hommikul kooli kaasa - nagu esimese klassi alguses pidevalt tehtud sai :) - päris armas oli! Väike Tüdruk ütleb, et ta kadestab siiani esimese klassi juntsusid, keda emme ära toob. Mulle endale meeldib ka, kui keegi minuga kaasa tuleb - kohe on vähem külm õues! :)


Ega ma muud talle eriti kinkinudki kui paar raamatut, DVD'd ja hästilõhnavaid vannitoavärke. Telefon sai ju ka ostetud...
Aga siin üks naljakas jänesenuustik!



Väikese Tüdruku soovil ja õpetuse kohaselt tegime mahlajäätise-kuubikuid.
Kallasime jääresti apelsinimahla ja keerasime kile ümber - läbi kile sai torgata hambatikud, millest kinni sai hoida. Väga mõnus maius! :)





Siin üks piduline, kes mangub haledalt kõikekõikekõike, aga eriti midagi tegelikult ei taha - peale oma igapäevaste krõbuskite.





Kõik plaanitu läks korda ja oli tore - kahjuks olen nüüd ise haigeks jäänud ja ei saa taskurätti näo eest ära :S

2 kommentaari:

Skarabeus ütles ...

Milline armas väike maailm teil seal kõigil omavahel on.Ja see kasssss.:D(NO MA JU NÜÜDSEKS TEAN,ET TEDA ENAM POLE,AGA SIISKI)=läks lärmiks iseenesest!

karikate emand ütles ...

:)))

Jah, vaatan nüüd Sinu kommentaaride tõttu ka mõned vanad kassipostitused üle ja - oli ikka ilusake ja vahvake teine tõesti.
Aga mu allergia läks iga aastaga hullemaks, ja kui tööle läksin, läks kass peast segi ja kukkus pahandusi tegema - polnud midagi teha, tuli see väike röövel maale viia. Seal on ta suht õuekass.