laupäev, 22. oktoober 2011

Õe kirjast...


Õde kirjutab:

/Uue/ "Töö juures on päris vahvad inimesed - vähemalt need kellega mina enamasti suhtlema pean. Ja Austraalia kliendid ei ole nii virilad ka, samas kurb on see, et Eesti inimestel olen näinud tihti käsi ärevusest värisemas, kui pikk saba taga on ja nad tunnevad survet kiiremini eest ära kaduda.
Mónikord kassas olles oli monest lausa kahju ja oleks tahtnud öelda, et vóta rahulikult oma aeg, ära muretse koigi teiste pärast - siin teavad kliendid seda isegi. Siin on rohkem austust ja vähem voistlemist on üksteisega. Selles móttes vahva koht.

Veel imelikum on see et hindud, keda on igale ruutmetrile sada tükki pretendeerimas, on nii armastavad ja hellad üksteisega, ja eestlased on üksteise alatasa kóris kinni nagu maailmast oleks ruum otsas. See enesekesksus, mis on *** firmamärgiks saanud, on siin nii tundmatu - ainult móned eestlased, keda olen kohanud, on teda meenutanud :P "



Njaa, ma tahan ka seda seltskonda näha, mille liikmed ei käitu kunagi nii, nagu sa oleks tulnud nende viimast õhku ära hingama või päeva kõige tähtsamat minutit ära raiskama...
Ja eelkõige tahaks ise selliseks saada......... :/
Usun küll, et inimesed on maailmas olemas inimeste jaoks (mitte meelelahutuse, hariduse, raha, seaduse ja korra jms jaoks), aga ise valvan ka kiivalt oma ruumi ja oma aega... Meganiuks, noh!

Kommentaare ei ole: