laupäev, 1. oktoober 2011

Mitte just päris plaanipäraselt, aga siiski küllaltki tervislikult :)...

Täna ärkasin nagu pohmakaga, kui polnud lonksukestki midagi alkohoolset joonud. Piisas selleski, et pidin kella nelja paiku öösel minema ust avama Mehele, kes oli oma võtme maha unustanud. Ega see mul tuju pahaks teinud, küsisin hea meelega, kuidas pidu oli. Ta käib minu meelest kusagil kaks korda aastas tööga mitte seotult väljas, nii et see on haruldane ja tore, kui kusagil midagi talle meelepärast sünnib. Seekord oli tegemist ühe vahva ametiasutuse sünnipäevapeoga, kus Mees kunagi ammu-ammu töötas - uhh, rohkem kui 10 aastat tagasi, kui mõtlema hakata... Aga seltskond oli seal lahe ja nii tore, et Mees ka pittu kutsuti. Niisiis, kui Mees öösel koju tuli, siis olime mõlemad rõõmsas tujus ja jäime lobisema - nii olingi hommikul uimane ja lössis nagu märg saabas.


Nii polnudki ma niiväga kurb, et --- olime otsustanud ainult McDonaldsisse minna ja Aura seekord ära jätta...
Nimelt hakkas Väikesel Tüdrukul eelmisel korral Auras (see on ujula, kes ei tea...) halb ja see 'halb' kestis kogu aja, mis me söömas käisime ja koju sõitsime jne... Ma ei saanud alguses arugi, sest kõik, mis Väike Tüdruk alguses ütles oli, et tal on väga palav ja ta ei taha jopet ja muud selga panna. Aga ilm oli tookord palju jahedam kui täna, nii et hurjutasin teda rumala jutu pärast ja kamandasin riided selga. Alles mõne aja pärast märkasin, et tal on paha olla, ja korjasin mütsi-kindad-salli omale kotti.

Kindlasti polnud ujumaskäik süüdi, aga ma ei tea ka, mis oli.

Nüüd McDonald'si poole jalutades ütles Väike Tüdruk kavalalt, et kuna ujumise piletiraha jääb üle, võime võtta 4 laste-einet... et temal jääb nagunii alati kõht tühjaks :-D... Mina arvasin, et kuna me ujuma ei lähe, siis pole võimalik, et tal täna kõht nii tühi on, niisiis ostsime tervistava ujumise asemel hoopis tervislikke puuvilju.

Koju jõudes tegin ma ühe tervisliku ennelõunase uinaku :D

Ja nüüd lähen ma tervislikku suppi keetma: porgand, hernes (külmutatud), paprika, kartul ja hakkliha. Isegi kassike armastab seda suppi :-D, eriti leemeke ja paprika meeldivad talle :-D
Tegelt... ma ise tahan praegu hoopis kohvi... :-p

1 kommentaar:

Skarabeus ütles ...

Kass sõi paprikat supis? Oo,siis polnudki üks minu kassidest kunagi totakas---ta sõi maisikepikesi!