esmaspäev, 15. aprill 2013

Na-na-naa! :)

Olin veidi pessimistlik (mis pole üllatus - selle kohta võiks öelda ka 'ettevaatlik') arvates, et kui helistan arstile esmaspäeval, saan tabletid kolmapäeval ja mõjuma hakkavad need 2 nädala pärast. Tabletid sain teisipäeval ja mõju arvasin tundvat juba neljandal päeval, st reedel - laupäeval olin kindel, et juba toimib :)
Milline rõõm ja kergendus!
Ja kui korduva 'depressiooni' juures on midagi head, siis see, kuidas sa üha kiiremini sümptomid ära tunned - kuidas sa hakkad vahet tegema, mis on terve 'mina' ja mis pole 'mina'. Ehk siis - saad ruttu aru, et nüüd vajab su ajukeemia pisut turgutust.

Nii kiire mõju vast oli seetõttu, et ma poolteist kuud tagasi alles kasutasin...

Igatahes viimased päevad olen ilma raskusteta jälle inimene olnud.

Laupäeval ostsime VT'le hamstripuuri ära, aga hamstreid tahab VT alles kooli lõpus - et hampsud õppimise ja arvutimängudega konkureerima ei hakkaks :D Meil on praegu ka midagi imetoredat ja aeganõudvat käsil: nimelt loeb VT mulle õhtuse jooga ajal ingliskeelset "Sõrmuste triloogiat" ette... See tuleb tal uskumatult hästi välja, kuigi on sõnu, mida ta ei oska hääldada ja mida ta ei tea (need ei pruugi sugugi kattuda). On sõnu, mida ei tea ka mina: näiteks koukis päkapikk Gimli välja midagi sellisest asjast nagu "tussock". Järgmisel päeval vaatasime järgi, misasi see 'tussock' siis on ja selgus, et 'rohutuust' või 'puhmas'. VT, kellel oli kontekst veidi sassi läinud, imestas:
"Gimli koukis välja oma PUHMA???"
:D

Tavernas käisime ka, pizzat söömas, ja see tegi VT väga õnnelikuks :)
Mehele meeldib kõik koju tellida ja nii me eriti väljas söömas ei käi.
Pildil on VT koos oma mängu-meriseaga, mis sai ostetud päris elusate elukate ootamise leevenduseks :)










Olen nüüd kindel, et lõikasin oma juuksed ühelt poolt lühemaks... Aga vaat, mul suht ükskõik :D, järgmine kord püüan teiselt poolt rohkem lõigata!

Ja kui olime koju jõudnud, vaatasime pea kolm tundi ilusat Kääbiku-filmi...

VT ütles õhtul: "It was a perfect day! You made me the luckiest girl ever!"

Ma ise olen ka rahul :)
Loodetavast tuleb alanud koolinädal sama kena... ja ikka kõigil meil, eh? :)

1 kommentaar:

RIIUKUKK ütles ...

Depressioon ütleb - õpi armastama. See on vähese armastusega maailmas üldlevinud haigus. Haigus, mis ütleb - elad valesti.