laupäev, 7. juuli 2012

Moving among the mysteries

Mõni aeg tagasi leidsin Internetist ühe armsa teksti, mille endale arvutisse avaleheks panin. Kahjuks avaneb see aeglaselt ja ma pean avanemise ajal mitu mõttetut teksikastikest kinni vajutama. Pole ka raatsinud seda silma alt ära lükata, sest ma nagunii ei loe kunagi neid tekste, mis ma 'huvitavate artiklite' kataloogi salvestan.
Nüüd aga tuli mõte see blogisse panna - siis on süda rahul.

Leht on siin: The Vulnerability Manifesto.

Manifesti autorid on filmitegijatest kollektiiv The Belles of the Black Diamond Field, mille taga on Sarah Sophie Flicker ja Maximilla Lucacs. Eriti meeldib mulle viimane lause, mille märkisin tumedaks.


*
Soft is harder than the hardest hard. Sweetness is stronger always. These are difficult realizations for any human being. But what it is to be strong and female means to be brazenly feminine, not merely to imitate or be counterpart to the masculine. No one is excluded from embracing these qualities. We demand that Love struggle against the will for power. Giving isn't sacrificing. One should be in a state of vulnerability at all times and that state should be evident.



Ja üks tsitaat Ameerika poeedilt Theodore Roethkelt, mis mulle hullupööra meeldib; selle aasta pärl:

***  
Those who are willing to be vulnerable move among mysteries. 
***

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

See on küll väga ilus ja meeldejääv... Move among mysteries. Ja tore, et jälle tagasi oled! Pildid olid väga kaunid ja elusad selles viimases postituses.

Ingrid, ei viitsinud sisse logida:)