reede, 2. detsember 2011

Loomalood

Meil siin midagi põnevat ei toimu - isegi reedesed filmiõhtud Mehega on sujuvalt asendunud multifilmiõhtutega koos Väikese Tüdrukuga :D (asi selles, et ma kahel eelmisel reedel vaatasin, kas Mees ise teeb välja, et filmiõhtu on, kui mina ei sikuta teda filmile; ta ei teinud, järelikult pole see talle huvitav ja nagu ma ikka mainin - mina pole mingi sundija, sest sundimine on agressiivne ja lugupidamatu :p). Täna sööme voodis kleepuvaid muffineid ja vaatame imetoredat animatsiooni "Laibast pruut" - mõnna :D! Mäletan, et Väike Tüdruk oli 4 aastane, kui see film kinos jooksis. Ta nii väga palus, et ma ta kinno viiksin seda vaatama, aga pealkiri hirmutas mind ja ma ei julgenud, kartsin et ta saab seal psühhotrauma - pidime ootama, kuni see lugu DVD'l välja tuli...
Aga teile ma laipu ja pruute ei näita, vaid hoopis vahvaid ja armsaid loomakesi izismile.comist.



































4 kommentaari:

  1. See viimane on vist loomakalmistu pilt. Portugalis olid sedatüüpi inimeste kalmistud - urniseinad. Aga võin ka eksida. Igatahes märk hoolivusest.
    Võid selle kommentaari ära kustutada, lihtsalt millegipärast ei tekitanud see pilt minus smile'i tunnet.

    VastaKustuta
  2. Ega kõik need izismile pildid polegi naermiseks - mõned on sünged ja mõned on täiesti neutraalses mõttes huvitavad, nagu interjöörid või loodusfotod.

    Mina Portugali loomakalmistul käinud pole ja oma harimatuses näen isegi pärast vihjet pildil - - - korstna kaudu kellegi kustunud kaminasse potsatanud öökulli-onu :)

    VastaKustuta
  3. Täitsa huvitav, kas Portugalis paistab niiviisi urn luukide tagant(?)...

    VastaKustuta
  4. Aww, paistab, et keegi igatseb mu järele :D
    ... loeb siin vanu postitusi üle ... :)
    Njäu! :) <3

    VastaKustuta