tag:blogger.com,1999:blog-5541116906551030701.post4913029501017749873..comments2023-06-26T13:14:10.376+03:00Comments on orkaani südames on vaikus: 3 veidrat, odavat ja toitainetevaest toitu, mida ma väga armastankarikate emandhttp://www.blogger.com/profile/08343275989843148392noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5541116906551030701.post-22592913669163965332016-10-17T16:46:50.934+03:002016-10-17T16:46:50.934+03:00Magusat tatraputru küll ei kujuta ette.Ma ei tea,m...Magusat tatraputru küll ei kujuta ette.Ma ei tea,minu tutvusringkonnas on järjest rohkem selliseid inimesi,kes ei söö suhkrut.No koogitükikese võib ära süüa,aga kindlasti ei pane suhkrut teele ega kohvile,ammugi mitte pudrule.Noored sportlastest sugulased panevad õunamoosi pudrule.Lapsele muud magusat ei anna.Ütlevad,et magus teeb haigeks.<br />Aga,kui mu tütar oli väike,siis ta jumaldas maavanaema juures saadud makarone,mis olid rasvaga krõbedaks praetud.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04962072733434452579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5541116906551030701.post-80382490429128579642016-10-12T23:45:29.682+03:002016-10-12T23:45:29.682+03:00Puder loomulikult ainul soolaga. Ja samas ma enam ...Puder loomulikult ainul soolaga. Ja samas ma enam üldse ei imesta, et kõik teised imestavad kuidas me suhkruta putrusid sööme :)<br /><br />Aga tegelikult olen ma vähemalt kolm (mitte enda) putru mittesöövat last pudrusõbraks pööranud - neile oli ikka väga suur üllatus, et see jälk ligane lääge mass võib tegelikult väga hea olla - kui suhkur lisamata jätta. Ja no võid ka ikka ohtralt, veerand pakki kahe kausi kohta vähemalt. Ma ei teagi tegelikult kumb neist olulisem on... :)Reethttps://www.blogger.com/profile/13205371059651936600noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5541116906551030701.post-76127893088531656552016-10-10T12:13:40.614+03:002016-10-10T12:13:40.614+03:00Ma arvan, et see ainult soolaga pudru tegemine on ...Ma arvan, et see ainult soolaga pudru tegemine on tõesti haruldasem kui suhkru ja soolaga tegemine. <br /><br />Mul on mõnikord sellised tuurid, et sööks õige võimalikult oma maitsega toitusid, aga ilma soolaterata putru väga ei kannata süüa (seda peaks pikemalt tegema, et ikka ära harjuks) :D, ilma suhkruta - vabalt!<br /><br />Ma ei tea, kumb sellest kirjutas, kas Justin või Epp Petrone, aga Justini jaoks oli ainult soolaga tehtud pudru söömine nii imelik, et tema tahtis isegi tatraputru suhkru ja rosinatega :D<br />Kohutav! :D<br /><br />karikate emandhttps://www.blogger.com/profile/17707867383018705758noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5541116906551030701.post-55595471108143391632016-10-10T11:31:54.209+03:002016-10-10T11:31:54.209+03:00Ja nagu alati ,kõlab ka "laisutama" väga...Ja nagu alati ,kõlab ka "laisutama" väga lustakalt!<br />Ma pole selle pealegi tulnud, et punase Keijuga saaks just sellise maitse,mida ma ahjumaiuse juures tahaksin! Meie peres on igasugustele magusatele asjadele alati soola taigna sisse nipsutatud.Samas ei taha meil keegi suhkruga tehtud putrusid( ei manna-,ei riisi-,kaerahelbe omast rääkimata).Ma ei saa aru,miks inimesed mind alati imestavad,kui sellest räägin.Kas see siis on tõesti nii haruldane!Skarabeushttps://www.blogger.com/profile/11328658295765717547noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5541116906551030701.post-83846305716999156022016-10-09T16:20:42.802+03:002016-10-09T16:20:42.802+03:00:D "... veel paksemaks ja väga paksuks."...:D "... veel paksemaks ja väga paksuks."<br />See kõlab nii lustakalt... :)karikate emandhttps://www.blogger.com/profile/17707867383018705758noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5541116906551030701.post-35134849076124426182016-10-09T14:56:56.355+03:002016-10-09T14:56:56.355+03:00Oi mulle ka sellised asjad meeldivad!! Aga ma lähe...Oi mulle ka sellised asjad meeldivad!! Aga ma läheksin nii veel paksemaks ja väga paksuks. <br />Õnneks on kapsad ja porgandid ka üsna head. Kai Klaarikahttps://www.blogger.com/profile/07178566494257080590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5541116906551030701.post-91235470539698334432016-10-09T10:13:02.847+03:002016-10-09T10:13:02.847+03:00Kui tore, et Sa nii ütled - minu meelest on ka kar...Kui tore, et Sa nii ütled - minu meelest on ka kartulil täiesti ebaõiglaselt halb maine. Näiteks kui VT pidi kunagi kooli jaoks köögivilja-puuviljasöömise päevikut pidama, siis kartul kästi eraldi välja jätta :D<br /><br />Köögi- ja puuvilju söön ikka iga päev, eelpoolmainitud toite pigem kord-paar nädalas (aga seda suurema isuga :D), nii et arvan ka, et hullu pole :)<br /><br />Ma vaatasin oma võipaki üle. Olen sentimentaalne ja ostan sellise ümbrisega, mis nõuka-aegset pakendit meenutab, lehmake ja ristikud... Kuidagi on see ootus, et sellise paki sisu on ka kõige lähedasem minu lapsepõlvevõile. Aga selles on gramme küll 150. Noh, mulle sobib, 5,5 portsuks on jaotada raskem kui neljaks! :)karikate emandhttps://www.blogger.com/profile/17707867383018705758noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5541116906551030701.post-38466104646294563372016-10-09T08:28:44.826+03:002016-10-09T08:28:44.826+03:00Kartul nüüd küll toitainetevaene ei ole, seal ju h...Kartul nüüd küll toitainetevaene ei ole, seal ju hulganisti vitamiine. Ja mis makarone ja saia puudutab siis ma arvan, et kui sa samal päevad sööd ka mingit värsket kraami (puuviljad, köögiviljad) siis sellega peaks päevane toitainetevajadus täis saama küll (kalorid siis jahust ning vitamiinid-mineraalid värskest).<br />200-grammised võipakid on poodides täitsa olemas, ühel tootjal isegi 250-grammised. <br /><br />Mmmm või, pehme sai korraliku kihi taluvõiga....Nelehttps://www.blogger.com/profile/04069524622986668343noreply@blogger.com