kolmapäev, 17. aprill 2013

Üks ja ainus

VT uurib mõnikord, et kui ma saaks valida ainult ühe söögi/raamatu/muusikariista vms, et mis see siis oleks.

Näiteks: kui tema peaks valima ainult ühe joogi, mida ta peab elu lõpuni jooma, siis oleks see vesi ja see valik on lihtne, vastus alati sama. Aga toidu puhul jääb ta hätta - raske oleks loobuda nii paljudest toitudest. Praegune valik oleks tal rukkileib võiga, aga ühe-toidu-vastus tal muutub.

Minul aga on ühte toitu lihtsam valida - valiksin 'supi' :D, mis tähendaks äärmiselt rikkalikku menüüd. Ja mina oleks hädas pigem joogiga, kuna kohvi ja mahla tahaks hirmsasti ka... ja kust ma muidu suhkruid saaksin?... (kartulis vist on süsivesikuid, tegelikult...) kuid ilmselt joogiks valiksin ka vee, lõpuks, kõike arvestades.

Aga mis teie valiks? :)

Nüüd, kus me õhtuti pisukest trenni teeme, oleme spontaanselt hakanud ka teineteise selga masseerima pärast seljalihasteharjutust. Massaaž on ju nii virgutav ja kasulik asi; tegelikult on mul VT beebieast saadik jäänud komme tema jalataldu ja varbaid mudida, sest nagu kõrvalestal, pidavat ka jalatallal kogu inimese keha punktid peal olema, nii et talda masseerides stimuleerid kogu keha organite tööd. Väidetavalt. Igatahes talle see väga meeldib.

Ja nüüd leidis VT, et kui ta peaks valima üheainsa asja, millega ta oma vaba aja täidab, siis oleks tema valik, et ta laseb mul end masseerida :D

Nagu ma mainisin, masseerib VT ka mind.
Ta paneb käed mu õlgadele ja libistab need õrnalt sõrmi liigutades  alla, vöökoha poole.
Kui ma itsitan, siis ta ütleb, et kassile küll meeldib! :D


Kõdi!
izismile.com


Ja lõpuks ometi - kuuajase hilinemisega - hakkab kevad tulema, mis? :)
Rõõm! Rõõm!

Paar rõõmsat looma ka: 






Pildid: izismile.com

2 kommentaari:

Puruvana ütles ...

Mulle meeldivad alati Su valitud pildid :) Eriti tore on see kitsepilt.

karikate emand ütles ...

Ikka kena kuulda, kui miski meeldib! :)