reede, 2. detsember 2011

Loomalood

Meil siin midagi põnevat ei toimu - isegi reedesed filmiõhtud Mehega on sujuvalt asendunud multifilmiõhtutega koos Väikese Tüdrukuga :D (asi selles, et ma kahel eelmisel reedel vaatasin, kas Mees ise teeb välja, et filmiõhtu on, kui mina ei sikuta teda filmile; ta ei teinud, järelikult pole see talle huvitav ja nagu ma ikka mainin - mina pole mingi sundija, sest sundimine on agressiivne ja lugupidamatu :p). Täna sööme voodis kleepuvaid muffineid ja vaatame imetoredat animatsiooni "Laibast pruut" - mõnna :D! Mäletan, et Väike Tüdruk oli 4 aastane, kui see film kinos jooksis. Ta nii väga palus, et ma ta kinno viiksin seda vaatama, aga pealkiri hirmutas mind ja ma ei julgenud, kartsin et ta saab seal psühhotrauma - pidime ootama, kuni see lugu DVD'l välja tuli...
Aga teile ma laipu ja pruute ei näita, vaid hoopis vahvaid ja armsaid loomakesi izismile.comist.



































4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See viimane on vist loomakalmistu pilt. Portugalis olid sedatüüpi inimeste kalmistud - urniseinad. Aga võin ka eksida. Igatahes märk hoolivusest.
Võid selle kommentaari ära kustutada, lihtsalt millegipärast ei tekitanud see pilt minus smile'i tunnet.

karikate emand ütles ...

Ega kõik need izismile pildid polegi naermiseks - mõned on sünged ja mõned on täiesti neutraalses mõttes huvitavad, nagu interjöörid või loodusfotod.

Mina Portugali loomakalmistul käinud pole ja oma harimatuses näen isegi pärast vihjet pildil - - - korstna kaudu kellegi kustunud kaminasse potsatanud öökulli-onu :)

Skarabeus ütles ...

Täitsa huvitav, kas Portugalis paistab niiviisi urn luukide tagant(?)...

karikate emand ütles ...

Aww, paistab, et keegi igatseb mu järele :D
... loeb siin vanu postitusi üle ... :)
Njäu! :) <3