neljapäev, 17. märts 2011

LOL

Kolades ingliskeelsetel internetilehekülgedel olen kommentaarides sageli märganud lühendit LOL. Küll ma mõistatasin, misasja see tähendab. Kaalusin isegi võimalust, et eesti sõna 'loll' on kuskiltkaudu rahvusvahelisse internetimaailma vupsanud, kuna tavaliselt olid need kommentaarid lustakad, nagu "hästi paned, LOL!" või "küll sinuga ikka juhtub, LOL!" Lõpuks ei andnud see mulle rahu ja mõningase 'guugeldamise' peale sain teada, et LOL tähistab sõnu 'Laughing Out Loud' ehk 'valjult naerma'.

Mida ma nüüd teengi erilise mõnuga nähes, et ma pole ainuke, kes loomulikust intelligentsusest ära ei jaga, mislaadi sõnumit LOL kannab - pildike telefonisõnumitest:


Selle peale ei oskagi muud öelda kui LOL :)

Pilt: izismile.com

***

Nujaa. Meie käisime siis Väikese Tüdrukuga eile naha-arstil. Arst ütles, et selle sünnimärgiga on praegu küll kõik korras, aga selliseid asju peab tõesti silmas pidama ja kusagil kolme aasta pärast võiksime uuesti näitama tulla.

Huhh! Probleemi pole, aga pahandada ka ei saanud, et me niimoodi ilma-asjata arsti tülitasime - nii et kõik läks õnneks! :)

Seda aga ei saa sugugi öelda meie kevadjope-otsingute kohta :(
Käisime Lõunakeskuses (Seppäläs, Takkos ja Sixtinas), Kaubamaja lasteosakonnas, vanas kaubamajas ja Kaubahallis - kas pole üldse midagi suurusele 140 või on dresside moodi koledad joped. Kaubamajas oli tegelikult väga ilus punane mantlike, aga esiteks oleks see isegi suveööks liiga õhukeseks jäänud - rääkimata kevadest-sügisest - ja see oli ka ranitsaga kandmiseks liiga soliidne. Homme jalutan veel paari poodi ja siis pole vist muud, kui tuleb hakata ringi kolama ja kaltsukatesse astuma. Selle mantliga, mis tal praegu on, sulab ta üles, kui õues on +5 kraadi või rohkem ja päike paistab.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

paar päeva tagasi avastasin, et talvega on lapsele 140 jope varrukad lühikeseks jäänud. ma võiks selle sulle niisama anda, kui huvi on. mõtlesin just, et peab vist ära viskama, mu tuttavad lapsed on 2-aastased, nad nii suuri asju ei taha. kas te olete tallinnas? jope on selline ühevärviline hele-helelilla vihmakindlast riidest, lukuga. ma võin mingeid fotosid ka saata.

karikate emand ütles ...

Njaa, elan Tartus, ja Tallinnasse asja ka pole. Uurisin saaja kulul postitamise võimalust, aga vist polegi - noh, see oleks nagunii kõvasti rohkem sagimist, kui ma teisele inimesele kaela tõmmata tahaks! Peab ju ometi Tartus ka kusagil jopesid olema... ehk pole mõnel pool veel kevadkaup väljas? Aga millal siis?...
Kuid kena Sinust, et pakkusid, aitäh! :)

Anonüümne ütles ...

Mul ümberringi hulk inimesi, kes korra nädalas - kui mitte kaks - pealinna vahet sõidavad. Saaksime abiks olla, ühe lastejope Tartusse toimetamine poleks mingi vaev.

karikate emand ütles ...

Käisin just Eedeni keskuses N.Trendi poes (väga imelik ja kole nimi - mis N.Trend? Nikolai Trend?) ja seal oli küll palju mitut värvi ja ka 'meie' suuruses jopesid müügil, huhhhh! Paistab, et saame omal jõul talvekarvast õigeaegselt vabaks.
Anonüümne, Sinu abivalmidus liigutab mind väga!!!
Siiski tunnen kergendust, et ma ei pea teisi inimesi jooksutama :)