teisipäev, 16. september 2014

Armsad asjad

No vaat - otsustasime mulle lõpuks uue arvuti osta!
Mu vanakesel ei töötanud enam P-täht (pidin seda kopeerima) ja parempoolne 'shift' klahv. Praegugi veel kasutan suure tähe saamiseks 'caps lock-i' - pole veel ära harjunud, et klahvid töötavad :)
Kuna kasutan oma arvutit Mehe aitamiseks tema tööga, siis on arvuti ka töövahend ja need peavad ikka olemas olema.

Ostsime sellise suure - ma arvasin, et sellel on ka tähed suured ja kõik, aga tegelikult jääb pisike kirjaleheke ikka sinna keskele kirbukirjas.
Veel - kui elektrijuhe on taga, annab selle metallkorpus mu randmetele särinat! :D  Õnneks on praegu võimalik päris kaua töötada, enne kui juhet vaja läheb.






Ma vaatan, et mu elu on valge-punasekirjuks muutunud - olen viimasel ajal saanud palju valgeid ja punaseid kingitusi.



Siin näiteks: CD-mängija, paks krõll (no jaa, see on valge-roosa, tegelikult), mini-magnet-maal "Life is but a dream" lambi küljes ja väike valge märkmik on kõik kingitused.
(See pole sätitud pilt - vaatasin lihtsalt, et ühte nurka on kogunenud mu puna-valged asjad; üldiselt on meie kodu kollakas-beežikas, va vannituba ja wc, mis on valge-sinisega.)






Punane arvutihiir on meil VT'ga kahepeale - see on tegelikult tema oma, aga praegu kasutab ta tahvelarvutit, mille juures hiirt pole vaja, nii et praegu on hiireke minu lemmikloomaks.
See võtmega kaelakee on ka meil kahepeale :D
Punast märkmikku aga kasutan hiirepadjana. Kirjutan selle sisse punase pastapliitatsiga, sest sinine ja must said tühjaks.

Ka valge vest on meil VT'ga kahepeale. Mina kannan seda toas - tema õues! :)





Tegelikult sain uue arvuti juba 31. augustil, aga alguses ei julgenud kirjutada, et pärast veel juhtub midagi ja selgub, et ma tegelikult ei saanudki seda või midagi...
Võib ju vabalt ka unes näha, et said uue arvuti ja et see on sul olnud juba 10 päeva ja tegelikult ei ole midagi...
Ma küll rahustasin ennast, et kui see on unenägu, siis tingimusel, et ma kirjutan blogiteksti selle uue arvutiga, jääb ka see blogitekst unenäkku ja ärgates ei pea ma mõtlema, kuidas lugejatele selgitada, et tegelikult ma lasen ikka selle vana traktoriga tönkadi-tönkadi edasi... :D

Aga siis ma juba sattusin Youtube'ist mantralaule ja chante kuulama ja muidugi neid lõputuid kassivideosid vaatama ja järsku polnudki enam aega midagi kirjutada :p
Aga eks ma üritan end parandada ja oma pildiblogile ka elu sisse puhuda - olen juba kümneid pilte endale salvestanud :)

6 kommentaari:

Manjana ütles ...

Kas arvuti annab teistele katsujatele ka elektrit? Kui jah, siis on ju mingi jama. nii ei tohiks olla ja ega see arvutile ka hästi ei mõju, kui tal kuskil mingi lahtine ühendus vastu korpust käib. Keegi asjatundja võiks selle üle vaadata.

Unknown ütles ...

Mul sama soovitus, et lasta ikka üle vaadata, normaalne see küll ei ole, kui särtsu annab! Eriti veel uus arvuti. Üks arvuti, mida ma kasutasin, andis ka aeg-ajalt altpoolt vahepeal särtsu, kui süles oli, ja tundus ausalt öeldes isegi ohtlik.

karikate emand ütles ...

Ehhee, eks mul olid algul samad mõtted, aga teised ei tunne midagi ja mina ka alati ei tunne. Näiteks praegu tulin köögist, vehkisin seal tund aega suppi teha ja koristada, ja praegu on käed suurest tegutsemisest tundetud - praegu ma ei tunne ise ka mitte midagi. Usun, et see on ikka kõige tavalisem elektriväli mitte lühiühendus... Ta ei anna mitte särtsu, aga tekitab randmetes sellise õrna kirvendamistunde.
Ei usu, et midagi hullu on - või oleksin mina see hull itimeeste silmis, kui selle pilliga poodi tagasi lähen ja kurdan, et see 'mõjutab' mind :)

Kai Klaarika ütles ...

Tore, et ei pea enam p-tähtede ja muu sellise pärast muretsema, et kirjutamine lihtsam. Pidagu ta su juures kaua vastu!
:)

Mari ütles ...

Nii hea meel oli lugeda, et sul uus arvuti on. Olen mõttes seda sulle ammu soovinud. Ühinen Kai Klaarikaga: pidagu see arvuti su juures kaua vastu :)

karikate emand ütles ...

Aitäh heade soovide eest, Mari ja Kai Klaarika! :)
Ma loodan, et Väikeste Arvutite Jumal kuuleb teie palveid :D, millega mina muidugi ühinen - ja kuidas veel! :D